Politika zbiranja, hrambe in varovanja osebnih podatkov

1. Podatki podjetja – upravljavca osebnih podatkov

Podjetje: Panheat d.o.o.
Naslov: Glavna cesta 54, 8233 Mirna

Elektronska pošta: info@panheat.si
Telefonska številka: 030 707 177
Spletna stran: www.panheat.si
Davčna številka: 81362757
Matična številka: 8312460000

Zakoniti zastopnik: direktor Anže Klobučaver

2. Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave

S klikom na gumb »Pošljite povpraševanje« potrjujete, da ste seznanjeni s pogoji uporabe spletne strani www.panheat.si (povezava je na dnu strani). Dajete izrecno privolitev, da lahko podjetje Panheat d.o.o. zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom ugotavljanja vašega zanimanja za izdelke oz. storitve ter kontaktiranja v zvezi z njimi preko elektronske pošte ali telefona, ne glede na to, ali so vezani na GDPR ali ne. Prav tako potrjujete, da ste seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki te, da lahko vaše dovoljenje kadarkoli pisno prekličem. 

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, edukativnega obveščanja, informacijsko – tržnega obveščanja, pospeševanja prodaje, profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin in storitev strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh. Ob poslanih elektronskih sporočilih si zabeležimo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil zabeležene podatke obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Na osnovi zabeleženih podatkov in ustvarjenih profilov ne izvajamo avtomatiziranega sprejemanja odločitev. 

Za namen obveščanja z elektronsko pošto hranimo:

  • naslov elektronske pošte,
  • ime,
  • priimek.

3. Obdelovalci osebnih podatkov in iznos

Poleg podjetja Panheat d.o.o. (njegovih zaposlenih) osebne podatke v njegovem imenu in za njegov račun obdelujejo tudi obdelovalci, kot so podjetja, ki podjetju nudijo tehnično podporo pri obdelavi osebnih podatkov, kot na primer izdelovalci in vzdrževalci računalniških aplikacij, spletnih mest in informacijskih storitev, razvijalci in uvajalci programskih rešitev, zunanji tržniki, trženjska, raziskovalna in analitična podjetja, zunanje agencije za marketing ter organizatorji dogodkov. Vsi obdelovalci so zakonsko in pogodbeno zavezani skladnosti z GDPR.

Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne iznašamo v druge države.

4. Obdobje hrambe

Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.

V kolikor bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.

Podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih hranimo še 12 mesecev od pošiljanja sporočila.

5. Pravice posameznika (osebe)

Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva:

  • vpogled,
  • popravek,
  • popoln izbris,
  • omejitve obdelave,
  • ugovor obdelavi,
  • prenosljivost obdelave.
  • prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

V kolikor smatrate, da vaših osebnih podatkov ne obdelujemo v skladu s podanim soglasjem in z veljavno zakonodajo, imate pravico do vložitve pritožbe pri Informacijskemu pooblaščencu. 

Panheat d.o.o.